Badminton

11 de febrer 2009 - - 3 Comments

El dimarts 10 de febrer van venir a l'escola un grup d'esportistes que practicaven el badminton, per a fer una demostració i ensenyar als alumnes de cicle superior, com es practica aquest esport.
Aprofitant que eren al col.le natros, el cicle mitjà, també els vam anar a veure al pavelló. Allí vam estar una estona veient com jugàven i després, mentre jugàven els companys de cicle superior, un dels membres de l'equip, ens va ensenyar de prop una raqueta i ens va explicar que el que es fa servir per a jugar no es diu pilota sinó, que es diu volant.
Vam estar un ratet fent-la botar en la raqueta i intentant passar-la d'uns als altres i per ser la primera vegada, no ho vam fer molt malament o, al menys és el que natros creiem!
Va ser divertit perquè és un esport desconegut, per a natros, i mos va fer molta gràcia descobrir-lo.

This entry was posted on 15:34 You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc la laura, vili es raro que tu no fiques res a badminton perque sempre estas enganxat al blog no creus?

adeuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Anònim ha dit...

Laura no es veritat!Crec que que tinc practica en aixo del badminton i saps el dijous anire dissfresat de ninja i ja ho tinc tot preparat,adios,adeu,bai bai,sayonara.

Anònim ha dit...

Falta la foto dels monitors!!