El Mas de Sant Pau

21 de novembre 2008 - - 6 CommentsAhir dijous 20 de novembre de 2008, vam anar d'excursió, juntament amb els alumnes de cicle superior, al mas de Sant Pau.
Vam sortir de l'escola sobre les 9.30 hores i sobre les 10.15 hores ja vam arribar al mas. Quan vam arribar vam esmorzar i, sobretot, beure perquè feia una calor!!!...
En acabar d'esmorzar vam jugar a diferents jocs amb els mestres i desprès ja vam empendre el camí de tornada. Aquest sí que va ser dur!. Feia més calor que a l'anada i a més, estavem super cansats de tan correr i jugar.
Quan vam arribar al cole, uns més rebentats que altres, ja ens esperaven els pares i vam marxar capa casa o, al menjdor, els que s'hi quedaven.
En general va ser un matí divertit però ens vam cansar una miqueta.

This entry was posted on 10:11 You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

De qui són aquests dibuixos tan xulos?

Anònim ha dit...

hola ofelia soc la laura de 4t jo tampoc ho se pero intentare localitzar de qui son

jajajjajaja!!!!!

Anònim ha dit...

vam anar al mas de sant pau i ens ho vam pasar``pipa´´jugant,satan ,etc...


adeuuuuu!!!!!!!

Anònim ha dit...

no dieu al vostre cap si deixar un comentari vatros sou el que tenie que decidir-ho perque si no no el deixareu

Anònim ha dit...

aixo es cert el que dic no dieu que es mentira

Anònim ha dit...

bueno que feu de bon mati clar ara es mati pero al llarg del dia sera nit perque aqui es aixi i bueno no em rollo mes perque si no fare una conversasio mes llerga que ningu ho sabieu uuuiiii que no em dono conte del que faig

molts bessets per at tots i totes!!!!

adeuuuuuu!!! mmuaaaaaa!!!!jajjjajaja.